Friskvård på företag


Alltfler verksamheter förstår vikten av att inspirera och erbjuda friskvård till sin personal.. Alla trivs och arbetar bättre vid bra hälsa. Har du ett företag så kontakta mig gärna för konsultation. 


Stresshantering


En person i balans är både piggare, gladare, mer effektiv, har bättre koncentrationsförmåga och samarbetar bättre. Jag kan erbjuda er stresshantering både på individuell nivå och i grupp. Allt från föreläsningar, samtal till yoga.Boka in massage för dina anställda


Att erbjuda personalen massage på arbetet är mer en investering än en utgift. En stunds avkoppling på arbetet ökar koncentrationsförmågan, gör oss piggare och förebygger problem med axlar och nacke som är ett vanligt förekommande problem.


Att boka in massage för dina anställda är enkelt! Jag kommer ut till ert företag med min bänk och masserar med den regelbundenhet som passar er.

Jag erbjuder ”prova på” för företag så hör av dig till mig så får ni veta mer om vad det innebär.


Få råd och hjälp med kost och träning


Jag har stor erfarenhet inom både kost och träning och föreläser om friskvård på kickoffer och ger även individuella kostrådgivningar för personalen.


Jag arbetar med personlig träning, anordnar gruppträningar på lunchtid samt motivationstävlingar för att få personalen mer hälsosam. Hör av dig till mig så hjälper jag er med upplägg och ideèr som passar ert företag och verksamhet. 
SKICKA DIN FÖRFRÅGAN I KONTAKTFORMULÄRET